STAR TREK REVIEWED

Links to hundreds of Star Trek fan films. Founded by Barb Reader.

Jist?, kapitáne! - Yes, Captain

https://fsfilm.cz/jiste-kapitane

Silver Age Film; Series (Parody) — Czech Republic

Jistě, kapitáne! je fanouškovský seriál, který míchá vesmírné prostředí s politickou satirou. Námět vzdává hold sitcomu „Jistě, pane ministře“ a dává této britské klasice kabát science-fiction.

Příběh se odehrává v roce 427 NSL (nového solárního letopočtu), tedy ve více než tisíc let vzdálené budoucnosti. Solární Říše, která byla v posledních staletích zárukou míru a porozumění rozmanitých druhů v mléčné dráze, je ve válce s Federací Floranidů z galaxie M36. Pro odražení nájezdníků je třeba udržet křehké spojenectví i s letitými sousedy včetně bojových Aresanů a intrikánských Centuronů. Ale i vnitřní členové Říše, stejně jako dosud neutrální planety se dožadují pozornosti.

Do této nelehké situace vyplouvá hvězdolet Vesmírné Legie H.V.L. Masaryk, diplomatická loď pod velením kapitána Pargimea.

Seriál je příběhově přímým pokračováním projektu Star Trek: Diplomacy. Ten byl produkován v letech 2015 - 2017 a po čtvrté epizodě ukončen v souladu s novými pravidly pro fanprodukci, vydanými majitelem autorských práv.

Episodes

More from FSFilm

FSFilm also created FSFilm Standalone Films and Star Trek Diplomacy.

Unformatted Blogspot Notes

(The original STR website included many notes, not all of which have been migrated to our new database yet. Here are additional notes about this series that have not yet been completely processed.)

Admin Tools

STR Overview

Table of Contents

Major Fan Films

Other Productions

Minor & Developing

Language Hubs

Articles

Follow STR on Facebook!