STAR TREK REVIEWED

Links to hundreds of Star Trek fan films. Founded by Barb Reader.

Star Trek Diplomacy

https://fsfilm.cz/star-trek-diplomacy

Golden Age Film; Series (Drama) — Czech Republic

Series Title

ST:Diplomacy je projekt fanouškovského seriálu z prostředí světa Star Trek. Příběh se odehrává na počátku 70. let 24. století, kdy Spojená Federace Planet, jejíž součástí je v této budoucnosti i planeta Země, je ve válce s mocným uskupením Dominion. Zde vyplouvá naše diplomatická loď U.S.S. Masaryk, aby všemi prostředky dosahovala potřebných dohod a kompromisů, nutných k přečkání této nelehké doby.

Koncept je pojatý jako konverzační politická satira, vzdávající hold bristkým sitcomům, jako například „Jistě, pane ministře“. Délka jednotlivých epizod je v souladu s rozsahem výchozích děl do 20 minut.

Seriál má čtyři epizody a byl natáčen v letech 2015 - 2017

Episodes

Opona se stahuje - Curtain Falls
Episode Title

Season s01 e04 — 17min 49sec — 14 December 2018
Kapitán Pargimeos a komandér Laverna prožívají těžké chvíle. Ve vzduchu visí zrušení celé jejich mise a převelení na nezáviděníhodné pozice. Tradiční rozpory jdou stranou a tým Masaryka rozehrává konspirační hru sahající do nejvyšších míst ve Federaci.

Watch on YouTube: https://youtu.be/mGroTvZHnR4

English subtitles available - Captain Pargimeos and Commander Laverna are having a difficult time. The cancellation of their entire mission and their reassignment to unenviable positions hangs in the air. Traditional rifts are falling by the wayside and Team Masaryk is playing a conspiratorial game reaching to the highest levels of the Federation.

More from FSFilm

FSFilm also created FSFilm Standalone Films and Jist?, kapitáne! - Yes, Captain.

Unformatted Blogspot Notes

(The original STR website included many notes, not all of which have been migrated to our new database yet. Here are additional notes about this series that have not yet been completely processed.)

Admin Tools

STR Overview

Table of Contents

Major Fan Films

Other Productions

Minor & Developing

Language Hubs

Articles

Follow STR on Facebook!