STAR TREK REVIEWED

Links to hundreds of Star Trek fan films. Founded by Barb Reader.

Star Trek: Chyb?jící p?íb?hy - Between The Lines

https://www.startrekfanfilm.cz/index.php/cz/

Silver Age Film; Series (Drama) — Czech Republic

Series Title

Tato série, v češtině s anglickými titulky, volně navazuje na první český film pro fanoušky Star Treku „The Metrén Incident“ z roku 2007. Od incidentu na planetě Metrén uběhlo jen několik měsíců a rok je stále 2372. Federace je ve válce s Klingony a hledá nové spojence. Zatímco kapitán jede na zaslouženou dovolenou, posádka hvězdné lodi USS Avatar pomáhá připravit se na diplomatickou konferenci, které se zúčastní mimo jiné i nepředvídatelní Romulané.

News, Reviews, & Links

The first episode, Secret Games, premiered in a Prague cinema on 31st May 2019 a year before it's release online: https://www.startrekfanfilm.cz/index.php/cz/105-star-trek-chybejici-pribehy-premiera-prvniho-dilu (31 May 2019)

Episodes

Skryté hry - Secret Games
Production poster

1.01 — 01hr 03min 22sec — 31 May 2019
V roce 2372 se zdá, že válka s Klingonskou říší je na spadnutí a Federace hledá nové spojence. Dokonce i Romulané se zdají být přijatelnou shodou, protože jsou jedním z druhů pozvaných na diplomatickou konferenci konanou na hvězdné základně poblíž Neutrální zóny. USS Avatar je zodpovědný za hladký průběh mírových jednání. Vzhledem k tomu, že kapitánka Talisa Ren není příliš fanouškem diplomatických jednání, bere si dovolenou na neobydlenou planetu.

Released on YouTube 01 Jun 2020: https://youtu.be/26GzQm1KEB0

Stardate 2372, the war with the Klingon Empire seems to be imminent and the Federation is looking for new allies. Even Romulans seem to be an acceptable match as they are one of the species invited to a diplomatic conference held at star-base near Neutral Zone. USS Avatar is responsible for the smooth-running of the peace talks. Since Captain Talisa Ren is not much of a fan of diplomatic talks, she takes shore leave on an uninhabited planet.

Admin Tools

STR Overview

Table of Contents

Major Fan Films

Other Productions

Minor & Developing

Language Hubs

Articles

Follow STR on Facebook!